Quida Gelpolish Toekomst

Quida heeft de toekomst..!

Trends zijn er altijd al geweest, maar de laatste decennia wordt, haar mode en beauty steeds vaker samengevoegd. De stylen veranderen steeds sneller, oude herinneringen en tijdloze kleding worden in een nieuw jasje gestoken. De kans voor Deconails als groothandel hierop in te spelen is daarom zeer belangrijk “iedere dag testen we nieuwe producten uit om er zeker van te zijn of het in ons assortiment past en aansluit op de vraag van onze klanten”. Voordat een trend alweer voorbij is staat er een nieuwe trend in de wacht.

Het beroep van een nagelstyliste wordt daarom steeds vaker op de proef gesteld en is naast het styleren van mooie nagels en het snel inspelen op nieuwe trends zeker een must. Helaas hebben ze daar niet altijd zelf de tijd en de kans voor om te onderzoeken wat er in de maatschappij speelt. Ze willen sneller drogende producten, betere u.v lampen en kortere applicatie technieken. En zeker een goed dekkende gelpolish.

Bij Quida heeft eigenaresse Morna Mondria meerdere productlijnen ontwikkeld die ver op de toekomst vooruit lopen. De sterke basisproducten die na jaren lange onderzoeken en testen een prachtige prijskwaliteitsverhouding bezitten, hebben een uitbreiding van meer dan 600 kleuren nailpolish, colorpowders, glitter en nailart producten. Door de prijs kwaliteitsverhouding worden wensen van zowel de nagelstylisten als klanten vervuld.

Gelegen op een nieuw industrieterrein in Emmeloord ligt het vrijstaande pand van Deconails. Met een ruime showroom en gratis parkeren is Deconails makkelijk te bezoeken voor korte en lange bezoeken. “Wij willen dat klanten zich prettig bij ons voelen en daarom moet het concept voor iedereen aanspreekbaar blijven”. Nee verkopen is daarom geen optie en is een snelle levering een van onze sterke punten.

Naast de sterke chemische kennis die Morna Mondria bezit en een neus voor het zoeken van de beste producten weet ze maar al te goed hoe het is om in de schoenen van de stylisten te staan. Ooit zelf maakte ze lange uren aan de tafel wetend hoe duur producten kunnen zijn. “Producten waren erg duur en de kwaliteit moest je zoeken bij verschillende producten”. Nog een van de redenen waar Quida nail products zich in onderscheidt. Ze bezitten alle positieve eigenschappen die een stylisten nodig heeft in een merk.

Omdat Quida naast een mooi uiterlijk staat voor hoge kwaliteit is de Quida Academy een onmisbaar onderdeel van de groothandel. Met een basis allround opleiding aangevuld door specialisatie trainingen kan iedere nagelstyliste op verschillende niveaus zichzelf verbeteren. Bij onze docente met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van 25 merken kan iedere stylist zich laten bijscholen en of nieuwe technieken eigen maken. “wij leren zowel beginners en ver gevorderden de traditionele technieken zodat ze alles kunnen styleren”

Door de stevige steunpilaren die het bedrijf bezit, heeft Deconails de afgelopen jaren een grote bekendheid opgebouwd op de beurzen. Met het grote assortiment en hoog tevredenheid is het toenemende terugkerende klanten steeds groter geworden. De rijen aan de kassa reiken steeds verder de looppaden in en men vindt het zeker de moeite waard om lang te wachten. Daarnaast stappen distributeurs steeds vaker over na een verrassende proef met het product. Zelfs als men jaren hetzelfde merk met tevredenheid heeft gebruikt. Stylisten kunnen blijven groeien, omdat Quida nail products een makkelijke applicatie heeft met een hoge self leveling. Daarom blijven wij de demonstraties op de beurzen promoten al zijn deze de laatste jaren zeer terug gelopen. “zien is geloven en testen is belangrijk. De ervaring van producten opdoen is al een toegift van de kennis”

Daarnaast is Quida aan het vernieuwen. De producten worden nog meer uitgebreid te samen met het zeer grote aantal verschillende gelpolish kleuren. Ook is de volledige huisstijl en uitstraling van Quida in de steigers gezet en in een heel mooi jasje gestoken. Waar Quida eerst vooral bekend stond om haar grote assortiment, hoge kwaliteit en lage prijs staat Quida binnenkort ook bekend om haar premium uitstraling die iedere nagelstylist(e) in de vitrine wil hebben staan.

One response to “Quida heeft de toekomst..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *